A gávavencsellői vállalkozást id. Tán János kőfaragó mester alapította 1971-ben. Szakmai képesítést Sárospatakon szerezte meg.Kezdettől fogva síremlék készítéssel
foglalkozunk.

Az elején műkőből,majd folyamatos fejlesztések után márványból illetve időtálló gránitokból készülnek köveink.

Új lendületet,segítséget jelentett, mikor fia is ezt a pályát választotta.Kőfaragó tanulmányait Budapesten végezte.

2005-ben megalapították a Tán-Gál Kft-t , így egymást segítve egyéni, egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani. Ez köszönhető még a 40 éves szakmai kapcsolatainknak is.

Piacképes, szolid árakkal és pontos határidővel próbálunk a kor követelményeinek és megrendelőinknek megfelelni.A visszatérő ügyfeleinket értékeljük.

Telephelyünkön 15-20 db komplett síremléket tekinthetnek meg különböző színekben.40-50 féle fejkő közül választhatnak.Megtalálható egyszerű, faragott és a
legújabb intarziás emlékek is.

Teljes körű engedélyezéssel, alapozással, kiszállítással végezzük megbízásainkat Szabolcs-Szatmár-Bereg ,Borsod-Abaúj-Zemplén ill. Hajdú-Bihar Megyében. Végzünk darabolást,csiszolást,faragást és sírkő tisztítást.Goldmann homokfúvóval emléktábla és sírkő feliratozást.

A vállalkozás tagja a Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestületének és a Sz.-Sz.-B. Megyei Kőfaragók Közhasznú Egyesületének.
 

 

Érdeklődjenek bizalommal és
mi szakmai tanácsokkal segítünk a jó választásban.

Jelenleg online

Oldalainkat 2 vendég és 0 tag böngészi