Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
Számláló
Ma
Összesen: 0
Egyedi: 0

Legtöbb
Összesen: 7352
Egyedi: 2952

Oldal ...
Összesen: 77139
Egyedi: 27246
Online
Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4, legújabb: kege
Partnereink
Műanyag ablak Székesfehérvár
Műanyag ablak SzékesfehérvárSzékesfehérváron is - mivel elég nagyváros – viszonylag nagy a kereslet a műanyag ablakok illetve a műanyag ajtók után! Nagyon sokan cserélik le a már meglévő fa nyílászárójukat a jobban szigetelő műanyagra.
Sokan még mindig úgy vélik, hogy a faablak az jobb, mivel „lélegzik”, azaz átereszti a külső levegőt, így nincs annyira elzárva a ház a külvilág friss levegőjétől. Ebben egyetértünk, viszont így 40%-ban az utcát fűtjük. Csak számoljuk ki ez mennyi tüzelőanyagot jelent évente!
A műanyag ablakkal és a hozzá megfelelő üvegezéssel ez a százalék nagyban csökkenthető. Viszont nagyon fontos a naponta többszöri szellőztetés. Ha a forgalmazókat nézzük - a műanyag ablak Székesfehérvár térségében - elég nagy, hiszen a főváros nincs olyan messze. Rengetegen forgalmaznak műanyag nyílászárókat Székesfehérvár 30km-es körzetében!
Az SZG Ablak 2000 Bt.-t kiemelném a sok közül! Ők nem csak forgalmaznak, hanem akár kérésre be is építik a megrendelt nyílászárókat, viszonylag kedvező áron.
2013. április 5-én 7 éves cég 50+7%-os kedvezménnyel várja a kedves leendő ügyfeleit, ami a piacon egyedülálló!
10 év garanciájukkal és a rövid gyártási idejükkel pedig még mindig versenyképesek tudtak maradni ebben a nagy és rohanó világban.
Névnapok
Ma 2018. . 16, vasárnap van.
Szeretettel köszöntjük Etelka nevű látogatónkat.
Holnap Lázár napja lesz.
Véletlenszerű képek
1,5-es kövek
Referenciáink - 1,5-es kövek
Képek: 19
Újdonságok
Referenciáink - Újdonságok
Képek: 137
Fejkövek
Referenciáink - Fejkövek
Képek: 55
2010 © Tán-Gál Kft.. Minden jog fenntartva.
Design & Powered by: DomoArt Webdesign